Meniu pricipal

Maraton IT la Timisoara - timp de 2 zile, 14 mari brand-uri isi vor prezenta inovatiile din domeniu.

In perioada 13-14 mai, orasul de pe Bega va gazdui la Expovest de pe calea Lugojului, cel mai important eveniment IT multibrand organizat în Romania.

“IT Congress 2015 a ajuns la a VII-a editie. Avem inscrisi peste 1000 de participanti si este un eveniment care promoveaza noutatile din domeniul IT  si se adreseaza cu precadere companiilor, adica targetam afacerile si nu persoanele fizice, dar aici se pot vedea tehnologii de ultima generatie din toate domeniile si toate segmentele IT-ului ”, a spus Stelian Campianu, director executiv  ETA2U.

In spatiul expozitional de 2000 mp, cei interesati vor putea testa echipamente si solutii IT de ultima ora, se vor realiza dialoguri direct cu producatori si specialisti din domeniu. Mai mult, in cele doua zile, participantii vor putea asista la prezentari, workshop-uri si demo-uri live desfasurate paralel in patru sali.

In 2014, au fost peste 1000 de vizitatori; 60 sesiuni de prezentari si workshop-uri; 17 parteneri, brand-uri internationale si peste 100 de experti ETA2U, iar la aceasta editie, organizatorii asteapta aproape doua mii de participanti, fie ca sunt specialisti IT sau manageri de companii, care vor avea ocazia de a vedea si a testa inovatiile din domeniu.

De exemplu, o noutate este casa complet tehnologizata, care permite locatarilor sa utilizeze o serie de aparate si roboti care vor prelua activitatile casnice. Mai mult, cateva dintre aplicatii pot fi controlate chiar de pe telefonul mobil.  O alta inovatie este si imprimanta 3D care stie sa tipareasca obiecte. Altfel spus, un tip de robot, care este capabil sa efectueze un proces sub control computerizat.

IT Congress 2015 reuneste si de aceasta data reprezentantii de varf ai celor mai mari jucatori de pe piata, precum Dell, Microsoft, Oracle, Cisco, Samsung, Xerox, Euroweb, Netapp, Emerson, Fortinet, Veem, Orange, Lenovo si VMware.

 

Have a nice viptim-isation!

A.M

Comments are now closed for this entry

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea