Meniu pricipal

Cunoscut pentru faptul ca este cel mai controversat presedinte din istoria Statelor Unite, Donald Trump nu se desminte si ajunge din nou in centrul unui scandal.

Anul 2018 se anunta a fi unul important nu doar pentru Casa Regala a Marii Britanii ci si pentru intreaga planeta care asteapta marele eveniment. Printul Harry se casatoreste cu actrita Meghan Markle. Iata motivul pentru care cuplul regal se grabeste sa faca nunta.

 

Casa Rgala a Marii Britanii are unele dintre cele mai ciudate si stricte reguli care nu trebuie incalcate. Totusi, cand vine vorba de eticheta Casei Regale, regasim o lista lunga si ciudata de interdictii pe care acestia le impun. Iata cateva dintre aceste reguli.

Una dintre cele mai puternice companii americane, Apple, are probleme mari si i se aduc acuzatii grave. Iata de ce este acuzat renumitul mar.

Daca esti utilizator de Facebook, cu siguranta te-ai lovit de publicitatea de pe aceasta retea de socializare. Fondatorul Facebook spune ca lucreaza impreuna cu echipa pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite. Iata ce schimbari ii asteapta pe utilizatori si cine sunt cei afectati.

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca telefoanele produse de cei de la Apple sunt dintre cele mai bune de pe piata. Gigantul american va lansa in toamna acestui an un nou model. Totusi, sa se confrunte acestia, oare, cu o pana de idei? Vezi raspunsul mai jos.

Este perioada in care cei mai multi dintre romani aleg sa plece in vacanta la mare, multi dintre ei nici nu constientizeaza la ce pericole se expun atunci cand aleg sa stea la soare. Iata ce spun medicii.

Daca te intrebai cum poate fi o umbrela ciudata, care este doar o umbrela, noi avem raspunsul in articolul de mai jos. Nu ezita, apasa butonul Citeste Mai Departe si vei fi uimit.

Vara este in toi, iar zeci de mi de oameni ajung pe malul marii in aceasta perioada. Fie ca vorbim de destinatiile din tara, ori de cele de peste hotare, un lucru este sigur, femeile se intrec in a atrage atentia barbatilor cu cele mai ciudate costumatii de plaja. Iata care sunt cele mai ciudate trei costume de baie din lume.

Vestea ca a murit a cazut ca un fulger peste fanii Denisei, dar mai ales peste familie. Se pare ca presa a gasit in acest lucru un subiect de interes national, dar acestia nu au verificat niciodata veridicitatea informatiilor prezentate. Inpreuna vedem care au fost erorile prezentate de MASS-MEDIA.

administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea