Meniu pricipal

Vesti bune pentru consumatorii de cafea. Bauta in cantitati moderate, celebra licoare are efecte benefice asupra organismului.

Cafeaua este sanatoasa pentru ca are antioxidanti si nutrienti care ajuta la pastrarea sanatatii organismului. Studiile arata ca bautorii de cafea sunt feriti de o serie de boli.

Pe langa faptul ca ajuta la cresterea nivelului de energie, cafeaua ajuta la arderea grasimilor. Studiile arata ca poate imbunatati rata metabolica a organismului si procesul de arderea a grasimilor intre 3-11%.

De asemenea, cafeaua imbunatateste preformantele fizice prin cresterea adrenalinei in sange. Asadar, puteti bea o ceasca de cafea cu o ora inainte de a merge la sala.

Cafeaua nu e doar apa colorata, asa cum cred multi, ci contine si elemente nutritive. Intr-o ceasca de cafea se gasesc: Vitamina B2, Vitamina B5, Magneziu, Potasiu, etc.

De asemenea cafeaua reduce riscul aparitiei diabetului de tip II. In prezent, cu aceasta boala se confrunta aproape 300 de milioane de oameni din intreaga lume. Dupa studiile efectuate, se pare ca bautorii inraiti de cafea au un risc cu 23 – 50% mai mic de a dezvolta diabetul de tip II.

Cafeaua se pare ca reduce cu pana la 65% riscul aparitiei Alzheimer-ului, cea mai comuna boala neurodegenerativa care cauzeaza dementa in intreaga lume.

Cafeaua se pare ca mai lupta si impotriva instalarii depresiei, bolilor de ficat, bolii Parkinson, previne atacurile de cord si este una din cele mai bogate surse de antioxidanti.

Daca vreti sa slabiti rapid, pentru cele mai bune rezultate puteti consuma insa cafea verde.

Cafeaua verde nu este altceva decat cafea in stare pura, neprajita sau procesata in vreun fel, fara toxine sau alte impuritati. Boabele de cafea verde sunt mai bogate in acid clorogenic, care este aproape eliminat prin prajire. Aceasta substanta accelereaza procesul de ardere al grasimilor din organism.

Exista chiar o dieta cu aceasta licoare magica ce trebuie consumata zilnic cu o jumatate de ora inainte de masa, dar nu inainte de cina, pentru a nu avea mai apoi probleme cu somnul.

In cazul in care suferiti de hipertiroidie, boli cardiovasculare, diabet sau alte afectiuni este recomandat sa cereti parerea unui medic inainte de a incepe aceasta dieta.

Pentru a ajunge mai usor la greutatea ideala, trebuie sa mancati sanatos si sa faceti miscare. De asemenea pentru a favoriza eliminarea toxinelor din organsim, este recomandat sa consumati o cantitate mai mare de apa.

Astfel, nu uitati sa va incepeti ziua cu o cafea buna! Sau sa o continuati cu o ceasca aburinda!

Have a nice VIPTim-isation!

S.L.

Comments are now closed for this entry

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea