Meniu pricipal

Barbatii sunt de-a dreptul innebuniti cand vad o pereche de sani mari, dar explicatia data de psihologi asupra acestui „fenomen” te va uimi.

Nu de putine ori un barbat intoarce capul cand vede o femeie frumoasa pe strada, dar daca mai are si o pereche de sani fermi, pulsul barbatului creste atat de mult incat nu mai vede nimic in jurul sau.

Explicatia pe care psihologii o ofera in cazul barbatilor care iubesc sanii este urmatoarea: „Barbatii iubesc sanii pentru ca undeva in subconstient le aduce aminte de momentele in care erau alaptati de mamele lor. Acest lucru le ofera un sentiment de siguranta si stapanire pe sine.”

Ttotodata, una dintre celelalte explicatii oferite de catre un psiholog spune urmatoarele: "Da, atractia barbatilor pentru formele feminine are legatura cu fertilitatea. Este «scris» in ADN-ul uman sa se ghideze dupa ceea ce este considerat a fi dezirabil pentru reproducerea speciei, pentru transmiterea celor mai bune gene, pentru protectia cea mai buna a copiilor.  Astfel, barbatii vor fi atrasi de femei cu sani mai mari, deoarece acest lucru indica asigurarea hranirii bebelusului indiferent de posibilele dificultati materiale externe, in acelasi timp cu faptul de a se afla in relatie cu o femeie «hranitoare» emotional, cu atitudini materne fata de ei si fata de copii, care sa ii accepte si sa le ofere afectiune in mod neconditionat. Aceste caracteristici fac ca femeia «materna» sa fie considerata mai stabila in atitudini, in relationare cu partenerul, si de aceea mai sigura pentru a ramane in familie si pentru a creste copiii." A explicat pentru adevarul.ro psihologul Oana Vasiu.

Pentru cei care nu sunt multumiti de raspunsul psihologilor, exista si alta varianta: „Le plac sanii pentru ca sunt moliciuni pe care ei nu le poseda si reprezinta punctul culminant cand vorbim despre femei si intimitate.”

Revenind la stiinta, aceasta a demonstrat ca in timpul actului sexual, sanii emana un miros subtil, ametitor care fura mintile barbatilor.

Asadar, tie de ce iti plac sanii mari? 

Sursa foto: youtube.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea