Meniu pricipal

In general, femeile platesc bani grei pentru a arata bine, mai ales atunci cand sunt persoane publice. Se poate spune ca nu intotdeauna serviciile scumpe sunt si de calitate.

Mai exact, Dana Radneantu a postat o poza pe facebook in care se plange de calitatea serviciilor unei firme care distribuie extensii de par si a carei imagini este chiar Bianca Dragusanu, poza vine insotita de o descriere care spune urmatoarele: „SHARE VA ROG.DRAGELE MELE DOAMNE SI DOMNISOARE VREAU SA VA ÌMPARTASESC SI EU O PROBLEMA MAJORA CU EXTENSIILE DE LA DIVISIMA DELUX ..SA NU AVETI ÌNCREDERE IN ACEASTA FIRMA FIINDCA SUNT DE DOI BANI..AM COMANDAT SI AM DAT SI 500 RON PE ELE ,LE-AM PRIMIT SI CE CREDETI CADEA PARUL ÌNGROZITOR ..LE-AM TRIMIS ÌNAPOI CU COMFIRMAREA CA IMI TRIMIT BANI SI CE CREDETI TEAPA..SUNT CELE MAI PROASTE EXTENSII ..DATI SHARE SA NU PATITI CA MINE ..MULTUMESC.

Se pare ca nu este singura care are probleme de genul, Alina Radi a adaugat un comentariu la aceasta fotografie, in care confirma cele spuse de colega ei de breasla: „Si eu am patit .tot cu gama de lux...erau 8 mil pe atunci ..abia mi-au dat banii inapoi”. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea