Meniu pricipal

Toata lumea stie ca se apropie Sf. Valentin, iar saloanele de infrumusetare sunt deja pline pana la refuz cu doamne care se intrec in a-si surprinde placut partenerii. Insa, nu multe stiu ca pe barbati ii excita chiar si manichiura. Iata cateva modele care s-ar putea sa-l dea gata.

Se pare ca si in acest an predomina culoarea rosie in diferite nuante. Oja mata este cea mai cautata de reprezentantele sexului frumos. Simple, cu inimioare ori cu inscriptii, unghiile vor arata perfect pentru cina din seara de Sf. Valentin. Nici culorile precum, negrul, argintiul sau albul nu sunt de neglijat.

Totusi, de ce ii excita manichiura pe barbati?

Cina romantica presupune multa pregatire, tinuta, pantofii, machiajul, coafura si asa mai departe. Dupa ce te-ai asezat la masa, pune mana ta peste a lui si vei observa cum privirea ii va fi atintita spre unghiile tale. Nu ezita sa-l mangai si sa nu fii surprinsa daca i se va face pielea de gaina. 

Surse foto: definitivedietguide.com; pinterest.com 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea