Meniu pricipal

Cunoscuta in intreaga lume ca fiind una dintre cele mai iubite trupe rock, Linkin Park a cunoscut succesul la nivel mondial in anul 2001, odata ce a fost lansat primul album de studio. De la acest lucru si pana la moarte a fost doar un pas, se pare.

Vestea potrivit careia solistul trupei si-a pus capat zilelor a fost primita cu multa tristete de catre milioanele de fani din intreaga lume. Nu stim exact de ce Chester a recurs la un asemenea gest, dar stim sigur ca a mai avut doua tentative de suicid. Se pare ca viata de artist nu este atat de stralucita precum am crede. Faima si banii pot aduce atat fericire, dar cu siguranta tristete.

Bennington se lupta cu dependenta de droguri si alcool de ceva vreme. Din informatiile care au circulat in presa stim ca a incercat de mai multe ori sa scape de aceste dependente, insa fara a avea vreun rezultat. Solistul trupei Linkin Park s-a spanzurat in ziua in care prietenul sau cel mai bun, Chriss Cornell ar fi trebuit sa implineasca 53 de ani. Acesta din urma si-a luat viata in acelasi mod dramatic in luna mai a acestui an.

Voi ce parere aveti?

Viptim- We style your life!

Bogdan R.

Sursa foto: Facebook Linkin Park 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea