Meniu pricipal

Vestea ca a murit a cazut ca un fulger peste fanii Denisei, dar mai ales peste familie. Se pare ca presa a gasit in acest lucru un subiect de interes national, dar acestia nu au verificat niciodata veridicitatea informatiilor prezentate. Inpreuna vedem care au fost erorile prezentate de MASS-MEDIA.

S-a lansat in muzica in 2004, alaturi de unchiul ei, cu melodia Daca pozele ar vorbi, rapid a devenit una dintre cele mai indragite si apreciate cantarete de manele din tara noastra. Turneele o aveau cap de afis, iar omenii o cpleseau cu aplauze si flori.

Desi ciroza a avansat rapid, toata lumea a sperat ca se va face bine, inclusiv artista. 

Desi in ultima perioada, in jurul ei, presa a facut tot felul de speculatii, se pare ca acestea erau adevarate, doar ca multitudinea de informatii prezentate in media s-au dovedit a fi false uneori.

Din cauza afluxului de informatii false, familia artistei a decis sa interzica tuturor sa ii mai foloseasca numele si imaginea in emisiunile tv.

Una dintre informatiile prezentate, ca fiind adevarate, este cu privire la varsta artistei. Mare atentie, Denisa nu are 27 de ani, aceasta a fost nascuta in anul 1986, in Italia, un calcul simplu ne arata ca varsta reala a artistei a fost de 31 de ani.

Se pare ca in ultimele 24 de ore au fost sterse de pe internet mai multe informatii cu privire la artista, printre care si pagina de Wikipedia in care erau prezentate informatii despre viata acesteia. Se pare ca goana dupa audiente a fost mai importanta decat informarea corecta a populatiei. 

Viptim- We style your life!

Sursa foto: Facebook Denisa

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea