Meniu pricipal

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca telefoanele produse de cei de la Apple sunt dintre cele mai bune de pe piata. Gigantul american va lansa in toamna acestui an un nou model. Totusi, sa se confrunte acestia, oare, cu o pana de idei? Vezi raspunsul mai jos.

De cand a fost lansat, Iphone-ul, a devenit cel mai cautat telefon din lume. Nu e de mirare cand privim statisticile care ne arata ca au fost vadute peste un miliard de telefoane de la lansare si pana in zilele noastre.

Ideea de la care a pornit Steve Jobs a revolutionat industria mondiala de telefonie mobila, doar ca, odata cu moartea acestuia, compania pare sa aiba o pana de idei. Desi au fost imbunatatite, in ultimii ani, din punct de vedere tehnologic, celebrele telefoane nu mai au o schimbare radicala in materie de design, ceea ce ii cam infurie pe fanii IPhone. Inainte de lansarea fiecarui telefon IPhone, cei mai buni graficieni se intrec in a preconiza cum va arata telefonul, doar ca produsul scos de Apple este de parte de adevar. Oare sa se confrunte acestia cu o pana de idei? 

Pana in septembrie nu mai este mult, iar la aniversarea a 10 ani de existenta, cel mai vandut telefon din lume ne va uimi din nou.

Tu ce parere ai?

Sursa foto: YouTube

Viptim- We style your life!

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea