Meniu pricipal

Alexandru Jula Este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi. Acesta a murit saptamana trecuta, duminica, la spitalul din Galati, unde fusese internat in urma unui accident vascular cerebral.

Artistul a fost unul dintre cei mai indtagiti interpreti de muzica usoara din tara noastra, atat in perioada comunista cat si dupa caderea regimului. Cariera si-a inceput-o in anul 1954 cand s-a alaturat trupei de la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galati. Iar in televiziune a debutat in anul 1962. A participat la mai multe concursuri nationale si internationale unde a obtinut numeroase premii, dar a si inregistrat mai multe albume. 

„Drum bun, batrâne Lup de mare, al Revistei şi Cântecului românesc. Te vom prețui, până la reîntâlnire, pentru prietenia şi sprijinul pe care ni le-ai dăruit, necondiționat, şi pentru valoarea de nemăsurat pe care ai dăruit-o viețuitorilor acestei planete. Să fii iubit în aceeaşi măsură şi acolo unde te vor purta aripile de înger”, au scris pe facebook cei de la Teatrul Muzical din Galati.

Sursa foto: Telegraf

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea