Meniu pricipal

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din lume, aceasta a castigat si trofeul de la Roland Garros, weekend-ul trecut. Iata ce tinuta a purtat la sedinta foto de dupa meci. 

Ne-a demonstrat tuturor ca daca muncesti cu adevarat pentru visul tau, vei ajunge acolo unde iti doresti. Simona este o comoara nationala, dupa cum multi marturisesc. Insa, nu toata lumea stie cate sute de ore a petrecut Halep pe terenul de tenis, inainte de a ridica marele trofeu de la Roland Garros sau inainte de a ajunge numarul unu mondial.

Dupa castigarea unui meci greu, plin de suisuri si coborasuri, Simona a castigat turneul. La sedinta foto de dupa aceasta a purtat o rochie neagra, ce ii pune in evidenta corpul atletic, si patofi de culoare deschisa. Din peisaj nu a lipsit trofeul mult ravnit. Iata imaginea de colectie cu Halep:

Sursa foto coperta: Evz

Sursa foto articol: Ciao.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea