Meniu pricipal

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste de la noi este, fara doar si poate, Delia Matache. Cu milioane de urmaritori pe conturile de socializare si cu o armata de fani, aceasta a intrat intr-un ”razboi” cu o partre dintre fani.

Motivul il reprezinta anumite fanpage-uri care ii cer Deliei diferite lucruri, de la a da like-uri la pozele paginilor respective pana la a le spune numele celor care le administreaza. Pe Delia se pare ca au deranjat-o aceste lucruri si le-a transmis acelor fani ca relatia pe care incearca sa o construiasca acestia, intre artist si public, este una gresita.

Ba mai mult se pare ca artista a fost luata la bani marunti de catre anumiti utilizatori de fanpage, iar acest lucru a suparat-o si mai mult. Aceasta a spus ca este inadmisibil ca un copil de 13-14 ani sa o puna la punct, cand acesta ar trebui sa stea mai mult cu carti in mana decat cu telefoane mobile.

In perceptia Deliei, in Romania, conceptia de fan este total gresita si dusa la o extrema necuvenita. Aceasta spune ca, din punctul ei de vedere, un fan este acela care stie detalii mai putin cunoscute despre viata vedetei, o urmareste la concerte si ii cunoaste discografia. In acelasi timp ea a oferit-o drept exemplu pe Beyonce care, in privinta ei, nu se ”imbata cu apa rece”, asa cum multi artisti din tara noastra fac, iar limita dintre fani si artist este bine definita.

Sursa foto: B1

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea